We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren en ons verkeer te analyseren. Privacybeleid Cookiebeleid

Toyota Corolla Cross - Recensie van Jack Daniels

9.2.2023
Ik besloot een recensie te schrijven van de 2022 Toyota Corolla 1.6 Automatic. Er is maar één reden voor mijn recensie! Namelijk om uw vreugde te beschrijven met de nieuwe TNGA -ophanging en automatische transmissie. Daarvoor reed ik tien jaar lang een Toyota Corolla 1.6 Automatic 2012 -release. Het verschil is erg groot. Handling en zachtheid van de auto is uitstekend. Off-road is erg zacht en in de stad gedraagt ​​bochten zich zeer comfortabel. Elegantie set. Het enige negatieve op de auto is het ontbreken van een start/stop -knop. Het licht is erg goed, het interieur is aangenaam comfortabel. Ik vond het leuk dat het interieur hetzelfde was gemaakt als in de nieuwe RAV4. Ruis isolatie is erg goed. Al met al ben ik blij met mijn nieuwe Toyota Corolla.
---
I decided to write a review of the 2022 Toyota Corolla 1.6 automatic. There is only one reason for my review! Namely, to describe your delight with the new TNGA suspension and automatic transmission. Before that, for ten years, I drove a Toyota Corolla 1.6 automatic 2012 release. The difference is very big. Handling and softness of the car is excellent. Off-road is very soft, and in the city cornering behaves very comfortably. Elegance set. The only negative on the car is the lack of a start/stop button. The light is very good, the interior is pleasantly comfortable. I liked that the interior was made the same as in the new RAV4. Noise isolation is very good. All in all, I am delighted with my new Toyota Corolla.

Andere Toyota Corolla Cross Recensies

Recensies
- 0 / 0 Recensies
Recensie toevoegen
- Beoordeel - 0