We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren en ons verkeer te analyseren. Privacybeleid Cookiebeleid

Auto merken

Audi logoAudi


Audi AG is een Duits autobedrijf, onderdeel van de Volkswagen Group, produceert auto's onder het merk Audi. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ingolstadt, Duitsland. Het motto is Vorsprung durch Technik - Vooruitgang door technologie.

BMW logoBMW


BMW AG is Duitse fabrikant van auto's, motorfietsen en motoren. BMW heeft zijn hoofdkantoor in München, Duitsland. BMW's motto is Freude am Fahren - rijden met plezier. Voor Engelssprekende landen werd een ander motto bedacht - he Ultimate Driving Machine - De ultieme rijmachine.

Mercedes-Benz logoMercedes-Benz


Mercedes-Benz is een Duitse fabrikant van auto's, vrachtwagens, bussen en andere voertuigen, onderdeel van het Duitse concern Mercedes-Benz Group . Hoofdkantoor van Mercedes-Benz is gevestigd in Stuttgart, Baden-Württemberg, Duitsland.

Opel logoOpel


Opel Automobile GmbH is een Duitse autofabrikant. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rüsselsheim am Main, Hessen. Duitsland. Sinds 1929 is Opel eigendom van General Motors. En in 2017 werd het gekocht door Groupe PSA - Stellantis.

Volkswagen logoVolkswagen


Volkswagen - vertaald uit het Duits betekent volks auto - een Duits automerk dat behoort tot het concern Volkswagen AG. Het hoofdkantoor van Volkswagen is gevestigd in Wolfsburg, Nedersaksen, Duitsland.

Toyota logoToyota


Toyota Motor Corporation is het grootste automobielconcern in Japan. Het is het belangrijkste onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf Toyota Group. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Toyota, in de prefectuur Aichi, Japan.

Renault logoRenault


Renault Group is een Frans autobedrijf. Onderdeel van de Alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi. Het hoofdkantoor van Renault is gevestigd in Boulogne-Billancourt, nabij Parijs in Frankrijk.